Telfort glasvezel

Telfort logo

Telfort logo

Telfort glasvezel: Serviceprovider Telfort, bekend van commercials met slogans als “Van een TV in elke ruimte, naar nauwelijks ruimte voor de TV” en “Van genoeg piek op de bank, naar nog maar 1 piek in de boom”, zult u ongetwijfeld langs hebben zien komen op televisie aangezien de marketingstrategie van Telfort de reclameblokken domineert. Telfort begonnen als telecom provider dingt nu ook mee op de alles in 1 markt en is daarin vrij succesvol, Telfort kent een prima prijs kwaliteit verhouding als het om alles in pakketten met glasvezel gaat. Telfort glasvezel zit standaard in het alles in 1 pakket en kan ook uitgebreid worden in een combi voordeel met mobiele telefonie (net als KPN Glasvezel), zo heeft u dus nog meer voordeel door de verschillende diensten te combineren in één bundelpakket.

Telfort glasvezel pakketten

Telfort heeft naast zijn combi voordeel met het mobiele netwerk abonnement standaard in een alles in één pakket glasvezel zitten mits deze glasvezelaansluiting beschikbaar is op uw locatie. Of dit het geval is kunt u simpel controleren met de zogeheten postcodecheck. Is er geen glasvezel van Telfort beschikbaar dan zult u genoegen moeten nemen met een oudere kabelinternet verbinding die toch ook heel behoorlijke downloadsnelheden en bandbreedte kent. Wil u controleren of er naast Telfort wel andere providers glasvezel aan uw adres levert? Vergelijk glasvezel en alles in 1 pakketten.

Telfort service

Mocht je toch voor Telfort glasvezel of alles in 1 gaan is dat heel begrijpelijk, Telfort maakt gebruik van het KPN netwerk welke bekend staat als zeer betrouwbaar, bij de afname van glasvezel of een alles in 1 combi krijgt u gratis een draadloos modem in gebruik. Bij een alles in 1 pakket krijg je zelfs een compacte tv-ontvanger welke stil is en erg snel opstart, het televisie aanbod bij Telfort is net als bij andere glasvezelaanbieders groot te noemen en bevat onder andere HD televisie met pauzeren maar ook vast bellen is bij Telfort uitermate betaalbaar en van goede kwaliteit. Maak in ieder geval gebruik van een vergelijking en bekijk alle pakketten.

Telfort Glasvezel
5 (100%) 1 Beoordeling[en]