Ziggo alles in 1

Ziggo alles in 1

Ziggo alles in 1 is een zeer populaire keuze als het om alles in één pakketten gaat. Ondanks dat de provider Ziggo naar eigen zeggen niet overstapt naar een volledig glasvezelkabelnetwerk levert Ziggo middels het oude kabelnetwerk meer dan behoorlijke internet bandbreedte. Ziggo heeft met haar alles in één pakketten zo’n 4 miljoen abonnees (huishoudens) en dat maakt deze provider samen met KPN één van de marktleiders op het gebied van vast bellen, internet en digitale televisie.

Ziggo alles in 1 kwaliteit

Deze provider hecht waarde aan kwaliteit en dat is te merken aan de Ziggo alles in 1 pakketten.
Voor kabelverbinding zéér snelle internet download snelheden (tot wel 500 Mb/s), een riant basispakket televisiezenders en gratis telefoneren voor Ziggo abonnees onderling. Geen gebrek aan kwaliteit bij deze oerdegelijke alles in 1 provider. Helaas zijn de Ziggo alles in 1 pakketten vrij prijzig en zijn goedkopere opties voor de hand liggend. Toch is een Ziggo pakket zeker de overweging waard aangezien je niks kunt afdingen op de kwaliteit van haar service en diensten.

Ziggo’s internetpakketten

Ziggo heeft 3 standaard alles in 1 pakketten die eventueel uitgebreid kunnen worden met extra diensten zoals onbeperkt bellen naar vast en mobiel, sport en film zenders en een hogere internetsnelheid.
De standaard Ziggo alles in één pakketten zijn:

  • Connect & Play Start
  • Connect & Play Complete
  • Connect & Play Max

Ziggo verhoogt regelmatig de internetsnelheden voor de basispakketten zo kun je er van uitgaan dat de kwaliteit alleen maar beter word. Met 40 Mb/s in het goedkoopste pakket tot 200 Mb/s in het duurste pakket hoef je, ondanks dat Ziggo geen “fiber to the home” levert, niet bang te zijn op bandbreedte te kort.

Ziggo zakelijk

Ook voor de zakelijke gebruiker heeft Ziggo pakketten samengesteld waar onder een alles in 1 pakket voor de ZZP’er. Het fijne aan een zakelijk Ziggo pakket is dat je verbinding verzekert is, mocht er onvehoopt toch een onaangekondigde storing opdoen en je ondervind hierdoor schade of loop je onkosten mis? Dan kun je de schade of misgelopen inkomsten declareren bij Ziggo. Een Ziggo alles in 1 pakket is dus ook voor de zakelijke gebruiker een gegarandeerd goede investering!

Interactieve televisie

Ziggo heeft een aantrekkelijk aanbod als het om digitale televisie gaat. Met uitzondering van het goedkoopste alles in één pakket, die slechts word geleverd met standaard digitale televisie (geen HD), krijg je bij een Ziggo pakket een Horizon TV mediabox waarmee je kunt genieten van gratis films en series via My Prime, diverse online APPS en internet met de afstandsbediening. Uiteraard kan er ook opgenomen worden en kan er ten alle tijden gepauzeerd worden of kunnen er zelf programma’s terug gekeken worden via Replay TV.

Geleverde Hardware

Het kloppend hart van de Ziggo alles in 1 pakketten zijn doorgaans de Cisco modems welk uitermate geschikt zijn voor intensief gebruik, met ingebouwde WIFI, meerdere Ethernet én telefoon aansluitingen hoef je niet bang te zijn voor slechte connectiviteit. Een aparte router behoort tot het verleden want met de geleverde modem die je bij het Ziggo alles in 1 pakket krijgt kun je al jou apparatuur, computers en mobiele apparaten gemakkelijk aansluiten via WPS (Wifi Protected Setup) of via het optionele gratis WIFI hotspot netwerk wat je aan kunt zetten in de router. Ziggo bied namelijk landelijk WIFI hotspots. Alle modems van Ziggo hebben een appart kanaal welke automatisch gedeeld word met andere Ziggo abonnees. Wil je dit niet dan kun je dit uitzetten in de modem. Je kunt dan echter zelf ook geen gebruik maken van de landelijk WIFI hotspots. Je kunt er volgens Ziggo echter gewoon gebruik van maken want er zou geen internetsnelheid verloren gaan indien je hotspots ingeschakeld hebt.

Geschiedenis Ziggo

Ziggo is ontstaan uit een fusie van het vroegere Casema, Multikabel en Essent Kabelcom (beter bekend als @Home). Nadat Ziggo in 2012 zelfs naar de beurs ging is het gefuseert met UPC. Sindsdien is Ziggo samen met KPN een grote marktspeler op de internet en telecom markt.

Ziggo alles in 1
Beoordeel dit bericht