Alles over Vodafone glasvezel

vodafone glasvezel

Vodafone

In tegenstelling tot Ziggo is Vodafone als mobiele telefoon provider begonnen. De naam is een afkorting van “Voice data fone“.
Het bedrijf begon al in 1982 en is doorgegroeid tot 1 van de wereldleiders in de telecommunicatie.
Na verschillende namen te hebben gehad zoals bijvoorbeeld Libertel heeft de serviceprovider een ware revolutie meegemaakt. Na grote overnames van bijvoorbeeld Mannesmann en BelCompany is Vodafone zich nu ook een ware monopoliepositie aan het  opbouwen in de glasvezellevering.
Alhoewel Vodafone in 2007 al Vodafone ADSL aanbood, is het telecom bedrijf sinds 2011 ook actief op het glasvezelnetwerk van Reggefiber. De internetpakketten met daarin televisie en vaste telefonie worden aangeboden door Vodafone glasvezel maar het signaal loopt via het glasvezelnetwerk van Reggefiber, welke de eigenaar is van het glasvezel-netwerk. Net als andere serviceproviders word dit netwerk slechts tegen vergoeding uitgebaat.

Vodafone glasvezel pakket

Het beursgenoteerde Vodafone is met bovenstaande kennis een bewuste keuze als je op zoek bent naar een betrouwbare serviceprovider. Vodafone bied diverse dienstenpakketten aan naast losse diensten als mobiele telefonie. Neem je een alles in 1 pakket af bij Vodafone dat geniet je van combinatiekorting en een supersnelle internetverbinding. Voor je een pakket af gaat sluiten bij deze provider dien je wel even een postcodecheck uit te voeren zodat je weet welke internetsnelheden voor jou beschikbaar zijn. Het glasvezel netwerk geeft helaas nog geen landelijke dekking vandaar de glasvezel check. Vodafone heeft in tegenstelling tot de andere providers geen standaard pakketten maar kun je zelf je pakket samenstellen. Zo kun je gemakkelijk een keuze maken uit internet, interactieve televisie, vast bellen en installatie.

Vodafone Red abonnement

Kies je naast mobiel bellen ook voor Vodafone voor je alles in 1 pakket?
Dan kun je genieten van nog meer combinatievoordeel! Begin dus meteen met een glasvezel vergelijking.
Vodafone heeft net als KPN (KPN Compleet) een combinatie mogelijkheid zodat je ook je mobiele abonnement kunt bundelen met de andere diensten. Zo krijg je 3 GB mobiele data extra plus een gratis TV Themapakket cadeau als je gaat voor het Vodafone Red abonnement.
Bij bepaalde acties kon je in het verleden ook kiezen tussen een Samsung Galaxy S8 of een iPhone 7 met abonnement.

Vodafone glasvezel
5 (100%) 6 Beoordeling[en]