Alles over Vodafone glasvezel (Nu T-Mobile)


  • vodafone glasvezel
  • tele2 glasvezel
  • xs4all glasvezel
  • telfort glasvezel
  • online glasvezel
  • fiber glasvezel
  • kpn glasvezel

In tegenstelling tot Ziggo is Vodafone als mobiele telefoon provider begonnen. De naam is een afkorting van "Voice data fone". Het bedrijf begon al in 1982 en is doorgegroeid tot 1 van de wereldleiders in de telecommunicatie. Na verschillende namen te hebben gehad zoals bijvoorbeeld Libertel heeft de serviceprovider een ware revolutie meegemaakt. Na grote overnames van bijvoorbeeld Mannesmann en BelCompany is Vodafone zich nu ook een ware monopoliepositie aan het  opbouwen in de glasvezellevering. Alhoewel Vodafone in 2007 al Vodafone ADSL aanbood, is het telecom bedrijf sinds 2011 ook actief op het glasvezelnetwerk van Reggefiber. De internetpakketten met daarin televisie en vaste telefonie worden aangeboden door Vodafone glasvezel maar het signaal loopt via het glasvezelnetwerk van Reggefiber, welke de eigenaar is van het glasvezel-netwerk. Net als andere serviceproviders word dit netwerk slechts tegen vergoeding uitgebaat.

Vodafone glasvezel

Op zoek naar voordelig Vodafone glasvezel internet? Dan kun je de prijzen van de verschillende Vodafone pakketten hier met elkaar vergelijken. Wij hebben de verschillende glasvezel-abonnementen, van bekende aanbieders, zoals Vodafone, Tele2, KPN, Online.nl en Fiber voor je op een rijtje gezet. Zo vind je al snel een glasvezelpakket dat helemaal aan jouw wensen voldoet en ook nog eens zeer betaalbaar is.


Doe de postcodecheck

Door hier eerst de postcodecheck te doen, ontdek je al snel welke providers pakketten bij jou in de buurt aanbieden. Vul op de homepage je postcode en je huisnummer in en je ziet direct de beschikbare fiber pakketten voorbij komen. In de lijst kun je dan op zoek gaan naar de betaalbare pakketten bij jou in de buurt, zoals Vodafone glasvezel internet. Vervolgens kun je hier weer een abonnement uit kiezen dat het beste bij je past. Door in het filter je voorkeuren te selecteren, krijg je al snel het Vodafone pakket van jouw keuze.Altijd dezelfde kwaliteit en snelheid

Een groot pluspunt van glasvezel internet is, dat het tientallen malen sneller is, dan internet via de kabel of via een DSL-verbinding. Verder kun je hier ook nog eens probleemloos tal van bestanden mee up-en downloaden. Het maakt niet uit welke apparaten je op het internet aansluit: de kwaliteit en de snelheid blijven altijd hetzelfde. Verder kun je kiezen uit diverse snelheden, welke variëren van 50 M/bits tot aan 500 M/bits.


Aantrekkelijke Vodafone aanbieding gezien?

Heb je via onze website een aantrekkelijke aanbieding gevonden? Zoals een aanbieding van Vodafone glasvezel internet? Dan kom je meer te weten door op de button ‘Meer info’ te klikken. Je wordt dan direct doorgeleid naar de website van de internetprovider. Hier kun je dan het internetpakket van je keuze afsluiten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een voordelig alles-in-1-glasvezel-abonnement. Met dit pakket kun je goedkoop bellen, voordelig internetten en televisie kijken. Zo bevat dit pakket meer dan zestig televisiezenders en 28 HD-zenders. Natuurlijk is het Vodafone-pakket inclusief een gratis modem.


Vodafone glasvezel pakket

Het beursgenoteerde Vodafone is met bovenstaande kennis een bewuste keuze als je op zoek bent naar een betrouwbare serviceprovider. Vodafone bied diverse dienstenpakketten aan naast losse diensten als mobiele telefonie. Neem je een alles in 1 pakket af bij Vodafone dat geniet je van combinatiekorting en een supersnelle internetverbinding. Voor je een pakket af gaat sluiten bij deze provider dien je wel even een postcodecheck uit te voeren zodat je weet welke internetsnelheden voor jou beschikbaar zijn. Het glasvezel netwerk geeft helaas nog geen landelijke dekking vandaar de glasvezel check. Vodafone heeft in tegenstelling tot de andere providers geen standaard pakketten maar kun je zelf je pakket samenstellen. Zo kun je gemakkelijk een keuze maken uit internet, interactieve televisie, vast bellen en installatie.


Vodafone Red abonnement

Kies je naast mobiel bellen ook voor Vodafone voor je alles in 1 pakket? Dan kun je genieten van nog meer combinatievoordeel! Begin dus meteen met een glasvezel vergelijking. Vodafone heeft net als KPN (KPN Compleet) een combinatie mogelijkheid zodat je ook je mobiele abonnement kunt bundelen met de andere diensten. Zo krijg je 3 GB mobiele data extra plus een gratis TV Themapakket cadeau als je gaat voor het Vodafone Red abonnement. Bij bepaalde acties kon je in het verleden ook kiezen tussen een Samsung Galaxy S8 of een iPhone 7 met abonnement.