Neem contact met ons op

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
1Is glasvezel de toekomst?
Glasvezel is de toekomst en wordt in Nederland steeds verder uitgebreid. Glasvezel is vergelijkbaar met een haar. Het is heel erg dun, namelijk 125 à 250 micron. Een micrometer is een lengtemaat en is 0,001 millimeter lang.
Lees verder
2Wie is de beste glasvezel provider?
glasvezelprovider kiezen De juiste glasvezelprovider vinden lijkt in eerst instantie een lastige taak. Voordat je een keuze maakt uit alle aanbieders zijn er tal van dingen die je je zelf kunt afvragen:
Lees verder
3Heeft Ziggo glasvezel?
Ziggo glasvezel: Zoals je misschien niet zult verwachten van een grote serviceprovider als Ziggo, helemaal na de fusie met UPC, levert Ziggo geen volledige glasvezelverbinding.
Lees verder
4Wat is de glasvezel postcodecheck?
Bent u op zoek naar de goedkoopste of misschien wel de beste glasvezel provider van Nederland? Dan is de glasvezel postcodecheck een handige manier om glasvezel providers te vergelijken.
Lees verder
5Wat zijn glasvezeldiensten?
Glasvezel diensten worden geleverd door door verschillende (service-)providers in Nederland. Het glasvezelnetwerk in Nederland is grotendeels eigendom van Reggefiber maar deze stelt deze ter beschikking voor betalende providers.
Lees verder