Glasvezel afsluiten? Dit zijn de voordelen

5x tips om goedkoper en energiezuiniger te wonen
2 november 2021
Drie dingen die elke ondernemer wil controleren voor zijn internet
24 mei 2022
Show all

Glasvezel afsluiten? Dit zijn de voordelen

Overweeg je een glasvezel abonnement af te sluiten? Dat is zeker een goed idee. Misschien ben je nu vaak lang aan het wachten tot je een download binnen hebt of is je internet niet zo snel als je zou willen. Glasvezel internet is dan een echte aanrader. Deze vorm van internet brengt diverse voordelen met zich mee. Welke voordelen dit precies zijn? Lees snel verder en ontdek de voordelen van glasvezel internet.

Stabiele internetverbinding

Een van de voordelen van glasvezel is dat het een zeer stabiele verbinding is. Verbinding met glasvezel gaat altijd direct naar je voordeur en zal niet onderbroken worden door andere netwerken in je buurt. De ene persoon in je familie kan gerust naar de tv kijken terwijl de kinderen aan het gamen zijn en ondertussen kan jij nog met een opdracht van je werk aan de slag. Of je gezin nu online is of niet, met glasvezel profiteer je altijd van stabiel internet. Ook het internetgedrag van je buren en de afstand tot de wijkcentrale hebben hier geen invloed op. Je internetverbinding is dan ook zeer betrouwbaar en je kunt gerust aan belangrijke zaken werken zonder bang te zijn dat de verbinding wordt verbroken.

Snel internet

Met glasvezel internet profiteer je van enorm snel internet. Je kunt zonder problemen een film downloaden terwijl je op hetzelfde moment een serie in prachtige kwaliteit kijkt. Ook kan de rest van je gezin of andere mensen in huis prima andere dingen via het internet doen zonder dat hierbij de internetsnelheid afneemt. Met glasvezel internet is een hoge internetsnelheid je altijd gegarandeerd.

Snel uploaden en downloaden

Wat tevens een groot voordeel van glasvezel internet is, is dat je ook profiteert van een snelle download- e n uploadsnelheid. Zo kun je binnen een mum van tijd grote bestanden of films op je computer zetten. Ook zet je met gemak al je bestanden direct online en kun je eenvoudig foto’s via Facebook uploaden of deze in Dropbox plaatsen. 

Kwaliteits tv

Omdat glasvezel internet van hoge kwaliteit is, zal je ook tv kunnen kijken in de beste kwaliteit. Je profiteert hierbij van scherper beeld, meer helderheid en een soepeler verloop. Je zal dan ook geen enkel detail meer missen als je naar de Formule 1 kijkt of een film via een streamingdienst kijkt. Door de hoge kwaliteit van glasvezel verbinding, kun je op meerdere apparaten tegelijk genieten van films en series. 

Comments are closed.