KPN Glasvezel


  • vodafone glasvezel
  • tele2 glasvezel
  • xs4all glasvezel
  • telfort glasvezel
  • online glasvezel
  • fiber glasvezel
  • kpn glasvezel

KPN Glasvezel: Glasvezel van KPN is naast razendsnel ook nog eens razend populair. Dit komt doordat KPN één van de betrouwbaarste netwerk providers is van Nederland en daarom ook een grote klantenkring kent. Een glasvezel internetaansluiting van KPN afnemen is simpel, je kunt gemakkelijk kijken of deze ook op jouw locatie beschikbaar is door de KPN postcode check, vul je postcode en huisnummer in en zie in één oog opslag of KPN glasvezel in jou regio aanbied. KPN glasvezel levert "fiber to the home" wat wil zeggen dat je tot aan in huis glasvezel verbinding hebt en niet zo als bij veel andere providers dat het gedeelte bij jou in de voortuin nog ouderwetse COAX kabel behoud zodat je drastisch internetsnelheid inlevert. KPN glasvezel heeft wel snelheden tot 500 Mbit/s en deze bandbreedte zal nog toenemen in de toekomst. Al deze gegevens maakt KPN glasvezel een prima afweging, mocht je twijfelen dan kun je er ook voor kiezen om KPN glasvezel te vergelijken met andere aanbieders.KPN alles in 1 pakketten

KPN glasvezel is misschien niet de goedkoopste glasvezel provider maar toch is KPN een prima keuze als je naar een betrouwbare glasvezelprovider opzoek bent. Doordat KPN al vele decennia marktleider is in de telecommunicatie weet het prima kwaliteitsdiensten te verlenen in deze sector. Waar KPN vroeger nog bekend stond om zijn ouderwetse ADSL en analoge telefoonaansluitingen (sinds PTT). Gelukkig is Koninklijke KPN N.V. sinds tijd van dien alleen maar bezig geweest met ontwikkeling van techniek en weet de kwaliteit die de afnemers van haar netwerkdienst verlangt. KPN is dan ook niet voor niets een beursgenoteerd bedrijf! Zo kun je bij KPN uitgaan van prima service en uitstekende kwaliteit, dus ook als het om KPN glasvezel gaat.


Service van KPN glasvezel

KPN Glasvezel heeft ondanks al de goede eigenschappen ook wel wat mindere kanten. Zo ligt KPN glasvezel in het hogere prijs segment. Er zijn diverse glasvezel providers beduidend goedkoper en ondanks de veel lagere prijs zijn die glasvezelaanbieders niet eens zo veel minder qua kwaliteit. Natuurlijk lever je dan wel in op download- en upload-snelheid.


KPN staat bekend om zijn goede glasvezeldiensten maar ondanks de wat duurdere glasvezelprijzen hoef je bij KPN niet te verwachten de allerbeste internetsnelheden te kunnen bereiken. Helaas zijn de internetsnelheden per locatie verschillend doordat het glasvezelnetwerk van KPN (of reggefiber) nog geen landelijke dekking bied. Wil je weten weten welke glasvezel mogelijkheden er voor jou beschikbaar zijn? Doe dan de postcodecheck en vergelijk glasvezel.