Hoe vergelijk je de glasvezeldiensten?

Ziggo maakt het mogelijk
26 januari 2017
Hoe werkt het opzeggen van mijn tv abonnement?
27 januari 2018
Show all

Hoe vergelijk je de glasvezeldiensten?

Denk je erover om over te gaan op glasvezelinternet? Dan is het een aanrader om eerst de pakketten van de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Meestal is glasvezelinternet via een alles-in-1-bundel het voordeligst. Je krijgt dan de drie diensten internet, televisie en telefoon aangeboden. Wil je echter alleen gebruikmaken van internet en televisie? Dan kun je er ook nog voor kiezen om enkel internet en/of televisie af te nemen. Je kunt dus ook kiezen voor een of twee losse diensten.

Kies snel en eenvoudig voor glasvezelinternet

Als je wilt kiezen voor glasvezelinternet, dan kun je dit heel eenvoudig doen. Om te beginnen, is het handig als je eerst de diverse pakketten met elkaar vergelijkt. Dit kun je doen via de postcodecheck. Hiermee kun je zien welke providers glasvezelpakketten bij jou in de buurt aanbieden. Heb je een geschikt pakket gevonden? Dan kun je deze bij de desbetreffende providers aanvragen. Binnen een of twee werkdagen krijg je dan weer een bevestigingsmail met daarin de voorwaarden en de informatie over de aansluiting. Meestal wordt het internet vrij snel aangesloten. Dit is vaak al binnen een of twee dagen. Je kunt dus al snel profiteren van de vele voordelen en mogelijkheden van glasvezelinternet.

Overstappen op glasvezelinternet?

Maak je gebruik van een internetpakket via de kabel, ADSL of DSL, maar wil je graag overstappen naar glasvezelinternet? Controleer dan eerst wanneer je je huidige internetpakket kunt opzetten. Vaak is het voldoende om met een telefoontje je huidige internetabonnement op te zetten. Meestal kun je dus zonder problemen overstappen naar een andere provider. Als je overstapt naar een andere internetprovider, die een glasvezelverbinding aanbiedt, dan is het een advies om eerst de voorwaarden van je huidige en toekomstige provider na te gaan. Zo voorkom je dat je te maken krijgt met dubbele abonnementskosten. Ook als je nog geen alles-in-1-pakket hebt en dit graag wilt afsluiten, is het een aanrader om de voorwaarden na te lezen. Zo voorkom je dat je jaren of maanden vast zit aan een internetabonnement.

Meer weten? Maak gebruik van deze hulpdienst

Wil je meer weten over glasvezel internet? Of wil je weten welk pakket nu goed bij je past? Dan kun je je vragen altijd even stellen aan deze hulpdienst. Deze klantenservice is altijd bereid om je te helpen. Je wordt hier voorzien van aanvullende informatie en krijgt snel een antwoord op je vragen over de pakketten, internet, televisie en vaste telefonie via het glasvezelnetwerk.

Geef een reactie