Ziggo Glasvezel


Ziggo glasvezel: Zoals je misschien niet zult verwachten van een grote serviceprovider als Ziggo, helemaal na de fusie met UPC, levert Ziggo geen volledige glasvezelverbinding. Grote delen van het communicatie netwerk van Ziggo mogen dan wel uit glasvezelkabel bestaan maar Ziggo levert geen glasvezel tot de woning zoals bijvoorbeeld de koninklijke KPN en Telfort wel doen (FttH - Fiber to the home). Ziggo stelt vast dat met technologische verbeteringen er geen reden is om haar netwerk geheel te vervangen met glasvezelstrengen. Dus ondanks dat dat Ziggo glasvezel niet echt bestaat kun je bij Ziggo wel uitgaan van een razendsnelle internetverbinding welke regelmatig gratis voorzien word van een "snelheidsboost".


Ziggo logo

Ziggo logo

Ziggo alles in 1 pakketten

Officieel is er geen glasvezel van Ziggo maar dat neemt niet weg dat de kwaliteit van de alles in 1 combinatie pakketten van Ziggo er mogen zijn. Zo kun je bij Ziggo wel snelheden verwachten tot meer dan 200 of zelfs 500 Mb/sec! Dus of je nu perse een volledige glasvezel verbinding wil of niet je zult met alles in 1 van Ziggo goed uit de voeten kunnen en wat je eisen ook zijn kan een alles in 1 pakket van Ziggo jou voldoende snelheidsgarantie bieden.


Service van Ziggo

De service van provider Ziggo staat bekend om zijn prima kwaliteit, de abonnementsprijzen zijn weleens waar niet de laagste vergeleken met andere serviceproviders, toch is Ziggo een populaire keuze. Ben je op zoek naar een kwaliteitsprovider dan zul je ongetwijfeld tevreden klant zijn bij Ziggo. Zo kun je bij Ziggo gebruikmaken van; Klantenservice die 7 dagen per week gratis te bereiken is, gratis tv-ontvanger, kosteloos draadloos modem, landelijke WIFI hotspots, TV APP, Bapp en nog veel meer diensten welke je als Ziggo abonnee gratis tot je beschikking hebt. Ziggo heeft als enigste ook gratis sportzenders waar kosteloos diverse topwedstrijden te bezichtigen zijn! Dus glasvezel van Ziggo? Dat is helemaal niet nodig met de kwaliteiten die de alles in 1 pakketten van Ziggo u kunnen bieden. Wil je voor dat je een Ziggo aansluiting neemt eerst vergelijken met andere glasvezel providers? Doe dan de glasvezel postcodecheck.

Is glasvezel de toekomst?

Wie ist de beste glasvezel provider?

Hoe vergelijk je de glasvezeldiensten?