De beste deals die je online kan krijgen voor glasvezel

Glasvezel
Waarom is het leggen van glasvezel zo snel gegaan?
13 januari 2020
voordelen glasvezel
Alle voordelen van glasvezel op een rij
28 januari 2020
Show all

De beste deals die je online kan krijgen voor glasvezel

internetverbinding

De beste deals die je online kan krijgen voor glasvezel

Je denkt erover na om over te stappen van internetprovider of om glasvezel te nemen. Het enige nadeel is dat je nog twijfelt welke provider de beste keuze is. Gelukkig helpen wij je met een paar tips voor de beste deals die je online kan verkrijgen. Er zijn vele providers die namelijk extra cadeaus weggeven, zo kan jij gratis producten ontvangen op jouw deurmat. Je weet zo meteen welke deal je absoluut niet mag laten lopen als je een glasvezelaansluiting neemt.

De eerste 6 maanden korting op je abonnement

Een deal die je veel online tegenkomt is 6 maanden korting op je abonnement. Indirect kan je dit flink wat geld opleveren vooral als het maar een jaarabonnement is. Je bespaart zo flink op je nieuwe glasvezelverbinding. Eventueel kan je daarna je abonnement verlengen met een nieuwe deal of andere deals met elkaar vergelijken.

Gratis glasvezel modem bij een nieuw abonnement

Bij sommige providers kies je zelf een modem uit dat je in bruikleen krijgt. Na afloop van het abonnement dien je het modem weer terug te sturen. Er zijn ook providers waarbij je de optie krijgt zelf een modem bij te kopen. Je kan dan kiezen voor een sneller modem in tegenstelling tot de gratis modem. De snelle modem past weer beter bij glasvezel. Bij sommige abonnementen kan je gratis voor een upgrade kiezen als je een nieuw abonnement afsluit. Je krijgt zo een stabieler netwerk en de internetsnelheid die je verwacht bij glasvezel. Dit is een deal die je zeker weten eens kan vergelijken bij een nieuw abonnement.

 

Gratis Netflix bij een nieuw abonnement

Ben je dol op het streamen van films en series? Er zijn regelmatig ook aanbiedingen bij providers waarbij je gratis Netflix krijgt. Mocht je fan zijn van de streamingsdienst, dan is dit natuurlijk een uitstekende deal. Meestal krijg je niet voor altijd gratis Netflix bij je abonnement. Soms gaat het om een paar maanden als je een jaarabonnement afsluit. Het is zeker weten de moeite waard om dit te vergelijken. Vooral met glasvezel is het leuk om je favoriete series te streamen. Dankzij een snel netwerk hoef je nooit meer te wachten tot je favoriete serie geladen is. Check gerust via een vergelijkingssite welke deal met Netflix je echt niet mag missen.

 

De deals zijn minder scherp bij een alles in 1 pakket

Wil je een glasvezelverbinding met televisie en telefonie? Dan is de deal vaak minder scherp. Er wordt minder snel een gratis cadeau weggeven als je een nieuw abonnement afsluit. Het kan de moeite waard zijn om alleen glasvezel en televisie af te sluiten. Kijk vooral eens voor jezelf of je nog wel gebruik maakt van een vaste telefoon. Als je eigenlijk geen gebruik maakt van een vaste telefoon, dan kan het de moeite waard zijn om naar een deal zonder alles in 1 pakket te kijken. De kans is aanwezig dat je nu wel een hele scherpe deal tegenkomt, zijn er op dit moment geen deals verkrijgbaar, dan kan je altijd nog via ManyDeals.nl dagaanbiedingen bekijken. Hier zijn regelmatig leuke gadget te vinden namelijk!

Geef een reactie