Gemakkelijk glasvezel internet vergelijken

Hoog in Google, wat betekent dit precies?
9 maart 2018
Hoe bescherm je tegenwoordig je online privacy
19 maart 2018
Show all

Gemakkelijk glasvezel internet vergelijken

Glasvezel internet maakt gebruikt van de nieuwste technologie om internet bij de mensen thuis te krijgen. Door gebruik te maken van een glasvezel kabel is een super snelle internetsnelheid mogelijk. Op dit moment worden er snelheden tot 500Mb/s geleverd maar in de toekomst kan het gaan om meerdere Gigabits per seconde. Door  glasvezel internet te vergelijken kun je kiezen tussen verschillende internet providers en Alles in 1 glasvezel pakketten .

Kun je glasvezel ontvangen?

Voordat je gaat internet vergelijken is het handig om een postcodecheck te doen. Met de postcodecheck krijg je direct te zien of jij op jouw postcode glasvezel internet kunt ontvangen. In tegenstelling tot kabel en ADSL internet, deze internet typen gebruiken al bestaande netwerken om hun internet te leveren, is er voor glasvezel internet een nieuwe kabel naar de woning nodig. Op dit moment heeft slecht 45% van de Nederlandse huishoudens toegang tot glasvezel internet, dus check snel of jij daar bij hoort!

Welk glasvezel pakket past bij jou?

Wanneer je een postcodecheck hebt gedaan om te zien of jij glasvezel kunt ontvangen kun je hier ook direct glasvezel internet vergelijken. Alle beschikbare glasvezel pakketten op jouw postcode worden dan weergegeven en je kunt zelf kiezen wat voor glasvezel pakket je wilt hebben. Je kunt kiezen voor alleen glasvezel internet, glasvezel internet met televisie of Alles in 1 glasvezel. Wil je het goedkoopste glasvezel pakket? Sorteer dan op prijs je krijgt de goedkoopste glasvezel pakketten bovenaan de vergelijker te zien.

Geef een reactie