Internet, bellen en TV in 1 abonnement?

Glasvezel in Nederland: wat zijn de laatste ontwikkelingen?
1 februari 2019
Afbeelding 1 - allesin1glasvezelvergelijken - rechtenvrij
5 tips om bij te dragen aan een beter milieu
12 december 2019
Show all

Internet, bellen en TV in 1 abonnement?

Let hierop bij het vergelijken van abonnementen

Waarom je internet, bellen en TV in 1 abonnement kiest? Omdat dit voordeliger is dan dat je losse diensten kiest bij verschillende providers. Voor een vast maandbedrag krijg je zowel digitale televisie, internet en vast bellen. Bovendien krijg je een factuur voor deze diensten en als je te maken krijgt met technische problemen heb je te maken met een en hetzelfde aanspreekpunt.

Vel voordeliger dan het afnemen van losse diensten bij verschillende providers

Een alles in 1 pakket is vaak voordeliger dan losse diensten bij verschillende providers. Met een alles in 1 pakket krijg je zowel internet, digitale TV als vast bellen voor een vaste maandprijs. Een ander voordeel: je krijgt één factuur voor alle diensten en je hebt één aanspreekpunt bij technische problemen. Let wel op dat je het meest voordelige alles in 1  pakket kiest. Heb je dat in orde, check dan via de postcode welke pakketten in jouw regio beschikbaar zijn en vervolgens ga je de verschillende diensten glasvezel vergelijken en maak je een keuze.

Let op of de postcodecheck wel uitgevoerd is

Let bij het vergelijken wel steeds op of de postcodecheck uitgevoerd is. Anders kun je blij gemaakt worden met een dode mus. Het is zeker ook de moeite waard om elk jaar opnieuw de pakketten met elkaar te vergelijken. Zo kun je elk jaar opnieuw namelijk honderden euro’s besparen. Een alles in 1 pakket is dus internet, bellen en digitale televisie, ook wel eens 3-in-1 genoemd.

Check ook eens de 4-in-1 pakketten

Tegenwoordig worden er ook al 4-in-1 pakketten aangeboden en is ook de mobiele telefoon aan het pakket toegevoegd. Juist als je al jarenlang bij dezelfde provider zit is het goed jaarlijks alles in 1 te vergelijken. Vaak zie je dan dat je veel te veel geld betaalt en bespaar je dus behoorlijk als je na een vergelijking besluit over te stappen naar een andere provider. Dat overstappen kost je zelf geen enkele moeite, het wordt allemaal voor je geregeld. De vergelijkingssites zijn onafhankelijk en hebben geen enkele voorkeur. Vergelijken is niets meer of minder dan je postcode invullen en daarna loopt alles als vanzelf. Bij een eventuele overstap kan het zijn dat je ook nog eens getrakteerd wordt op een aantrekkelijke korting of een mooi cadeau.

Geef een reactie